Saturday, 25 August 2012

All free vector untuk design

hye salam semua . harini naz share vector2 y agak comel tuk memudahkan korang buat design.suka hati la korang nk design apa pon oke . y dh tahu .please inform me more about this vector taw..atleast naz pon boley pakai ap y korang pakai tu.....tuk budak2  beginner...belom boley lawan budak profesional pun . hehe

yg ni icon y comel mcm twitter facebook dn lain2 ..click y kat bawah ni .
korang click dan download .kt sini banyak lagi y korang boley cari . naz juz bg sikit2 je... hehehe
y ni icon2 website : dh download nnti right click open with AI (illustrator) boley copy paste masuk PS (photoshop)
PERHATIAN : LINK Y BERWARNA PURPLE CAIR TU .Y HIJAU TU BUKAN :P

http://all-free-download.com/free-icon/icons-sets/web_2_icons_icons_pack_120630.html
http://all-free-download.com/free-vector/vector-icon/icon_go_button_articles_vector_153102.htm
http://all-free-download.com/free-vector/vector-icon/icon_the_world_leading_web20_website_logo_icon_vector_152876.html
http://all-free-download.com/free-vector/vector-icon/free_icon_set_croop_147932.html
http://all-free-download.com/free-vector/vector-icon/icons_twitter_vector_beta1_144745.html
http://all-free-download.com/free-vector/vector-misc/web_design_elements_vector_set_148548.html
http://all-free-download.com/free-vector/vector-web-design/3d_web_design_elements_vector_set_148019.html
http://all-free-download.com/free-vector/vector-misc/communication_symbols_58171.html

banyak lagi icon comel2 y ada...you all cr la oke . nk senang ni naz bg  link tuk semua. u all cri sendiri oke. hehehehe

http://all-free-download.com/free-vector/icon-website_page_1.html

untuk yang jenis abstract pulak .dia ad banyak jenis...y ni pon korang boley click sini

ABSTRACT
http://all-free-download.com/free-vector/Abstract.html

http://all-free-download.com/free-vector/vector-background/

http://all-free-download.com/free-vector/busines-card.html

IF u want more korang boley Taip ap y korang nak dekat Search y kat atas tu .
contoh yang ad.....

bagi y nk design bisnes card wedding card .kat dalamm ni semua ada..... korang click link then continue search la sendiri......hehehehehe :)

SELAMAT BUAT DESIGN :P hahahahah. 






No comments:

Post a Comment